Het invullen van een reserveringsformulier lijkt wat onpersoonlijk, maar de ervaring wijst dat reserveren op deze manier het snelste en zorgvuldigste gaat voor zowel Rattery Ratcity als de reserveerder. Wij zijn zeer zorgvuldig in het plaatsen van de rittens en willen alleen rittens plaatsen wanneer de omstandigheden zo goed mogelijk zijn. Daar staat tegenover dat we dezelfde zorgvuldigheid en liefde in het opvoeden van de rittens steken zodat je rittens in huis krijgt die zeer tam en goed gesocialiseerd zijn.

De vragenlijst is een richtlijn voor de rattery. Alle punten zijn bespreekbaar en we zijn ook bereid om alle informatie te geven die nodig is aan onze reserveerders en ze te begeleiden in de voorbereidingen die nodig zijn voor de juiste huisvesting en verzorging.

Voor het invullen is het heel belangrijk dat reserveerders weten hoe Ratcity te werk gaat, ik verzoek je dan ook dringend om de ritten pagina door te lezen, vooral de alinea met de omschrijving: Graag vooral aandacht voor het onderstaande.

Er kan tot juni 2018 niet meer gereserveerd worden!
Na de nestjes van ca. januari worden de volgende nestjes na de zomervakantie pas weer verwacht van de rittens uit deze komende nestjes.

Bedankt voor het invullen van het formulier.

Na het verzenden van het formulier ontvangt Rattery Ratcity een exemplaar in de mail.

Het kan een paar dagen duren voor je antwoord krijgt aangezien ik ook een baan heb en andere drukke werkzaamheden.

Mocht je na een week nog niets gehoord hebben, stuur dan even een mailtje, het kan zijn dat er iets mis is gegaan met het verzenden van het formulier.