Het invullen van een reserveringsformulier lijkt wat onpersoonlijk, maar de ervaring wijst dat reserveren op deze manier het snelste en zorgvuldigste gaat voor zowel Rattery Ratcity als de reserveerder. Wij zijn zeer zorgvuldig in het plaatsen van de rittens en willen alleen rittens plaatsen wanneer de omstandigheden zo goed mogelijk zijn. Daar staat tegenover dat we dezelfde zorgvuldigheid en liefde in het opvoeden van de rittens steken zodat je rittens in huis krijgt die zeer tam en goed gesocialiseerd zijn.

De vragenlijst is een richtlijn voor de rattery. Alle punten zijn bespreekbaar en we zijn ook bereid om alle informatie te geven die nodig is aan onze reserveerders en ze te begeleiden in de voorbereidingen die nodig zijn voor de juiste huisvesting en verzorging.

Voor het invullen is het heel belangrijk dat reserveerders weten hoe Ratcity te werk gaat, ik verzoek je dan ook dringend om de ritten pagina door te lezen, vooral de alinea met de omschrijving: Graag vooral aandacht voor het onderstaande.

Voor de komende nestjes kan helaas nog niet gereserveerd worden. Ik heb al een aantal reserveringen staan en de rittens zullen niet eerder dan in oktober 2018 verhuizen. Alleen vaste reserveerders kunnen op het moment aangeven of ze op de wachtlijst willen staan, dan kan het formulier wel ingevuld worden. Omdat ik op het moment weinig fokgeschikte vrouwtjes heb is de wachtlijst al snel vol en die plakjes houd ik eerst nog even vrij voor mijn vaste reserveerders. 

Bedankt voor het invullen van het formulier.

Na het verzenden van het formulier ontvangt Rattery Ratcity een exemplaar in de mail.

Het kan een paar dagen duren voor je antwoord krijgt aangezien ik ook een baan heb en andere drukke werkzaamheden.

Mocht je na een week nog niets gehoord hebben, stuur dan even een mailtje, het kan zijn dat er iets mis is gegaan met het verzenden van het formulier of dat mijn antwoordmail in je spammap terecht is gekomen.