Geboren 15 augustus 2015

13 rittens: 9 mannetjes en 4 vrouwtjes

Dit nestje is opgevoed in Huizen
Dafydd Yasmin
Razzy’s Dafydd
Ratcity’s Yasmin
Geboortedatum: 23 januari 2014
Geboortedatum: 25 december 2014
Agouti ier rex  Chocolat cinnamon berken
Dafydd is een man die het goed in de groep doet en altijd meteen aan het deurtje staat om te spelen en om aandacht! Super leuk ventje! Ik heb hem een paar keer mogen knuffelen en hij doet zijn rexvacht eer aan, hij ziet er niet alleen uit als een teddybeer, hij gedraagt zich er ook naar.
Hij is ook vader van het W-nest van rattery Topolino en wordt vader van het N-nest van rattery Razzy.
Yasmin is van Mieke van Ratcity Opmeer, maar door drukte  heeft ze een fokpauze ingelast. Dit betekent dat ze minimaal een ronde overslaat wat de nestjes betreft en haar fokgeschikte dametjes dan ook niet gedekt zouden worden, maar we terug zouden vallen op de mannen uit haar nestjes.
Yasmin is echter een ontzettend leuk meisje uit een fantastische lijn, het zou zonde zijn om haar geen nestje te laten krijgen.
Na overleg hebben we besloten dat ze wel een nestje krijgt en dat het nestje bij Denise van Ratcity Huizen zal opgroeien, mits dit niet ten nadele van Yasmin zou zijn natuurlijk. Maar Yasmin was bij de dekking bij Rattery Topolino helemaal relaxt en dezelfde avond nog flapperig. Ook nu ze in Huizen zit vertoont ze helemaal geen tekenen van stress en doet ze net alsof ze thuis is. Ze knarst van plezier en is helemaal ontspannen.
Rittens in het nestje:
Kleuren: Agouti, zwart, cinnamon, mink, donker pearl
Tekeningen: Effen, ier en berken.
Oorstand: Gewoonoor
Vacht: Gladhaar en rex
B4 stamboom